YAZ TATİLİ İÇİN TERCİH EDEBİLECEĞİNİZ SAHİLLER
right
left

Yaz Tatİlİ İçİn Tercİh Edebİleceğİnİz Sahİller

Yaz sezonunda tatil yapmanın keyfi her zaman bir başkadır. Hem daha uzun süreli tatil yapmanın mümkün olması hem de okulların tatili ile birlikte pek çok insan için yaz tatili daha çok tercih edilmektedir. Kış aylarının rehavetinin ve yoğunluğunun üzerimizden atılması için çok değerli bir fırsat olan yaz tatilinde her açıdan keyif verecek lokasyonları inceleyerek karar vermek en doğrusu. Kalabalık bir grupla ya da aile ile gidilen tatillerde yaşanan en temel sıkıntılar arasında tatil beklentilerinin kişiden kişiye göre değişmesi yer almaktadır. Bu nedenle lokasyon ve otel seçiminin çok dikkatli bir şekilde yapılması önerilir.

Herkesin keyif alabileceği bir tatil planı yaparken farklı ihtimalleri göz önünde bulundurmak en doğru seçimi yapmak için yardımcı olacaktır. Yaz tatilinden beklenti deniz ve güneşin tadını çıkarmak, doğa ile baş başa zaman geçirmek, tarihi geziler yapmak, yeni yerler ve lezzetler keşfetmek ya da sürekli adrenalin yaşamak olabilir. Tüm bunları tek bir lokasyonda ve otelde karşılayabilmek ise yaz tatilinin herkes için unutulmaz olmasını mümkün kılar.

Euphoria Hotels & Resort’s olarak Türkiye’nin en güzel 3 sahilinde hizmet veriyor ve tüm konuklarımızın hayallerindeki tatili yaşamaları için her türlü detayı düşünüyoruz. Akdeniz’in en güzel sahillerinde denize sıfır konumlanan ve özel plajları ile konuklarına istedikleri tatili yapma fırsatı sunan 3 farklı otelin yanı sıra tatilini Ege’de geçirmek isteyenlere özel plajı ve adası ile dikkat çeken termal otelimizi öneriyoruz. Tatil ve turizm cenneti ülkemizin en güzel sahillerinde harika bir yaz tatili geçirmek için ilk olarak Euphoria Hotels & Resort’s tarafından sunulan birbirinden konforlu tatil seçeneklerini değerlendirmeyi unutmayın.

 

Manavgat - Kızılağaç

Yaz tatili planları söz konusu olduğu zaman Antalya’nın Manavgat ilçesi ve Side beldesi mutlaka yakından incelemeye alınır. Bölgede çok sayıda mavi bayraklı plaj olmasının yanı sıra Likya döneminden kalan tarihi eserler ve Toros Dağları’nın muhteşem doğası bu lokasyonda tatil yapmanın farklı güzellikleri arasında yer almaktadır.

Yaklaşık olarak 60 yıldır turizme açılmış olan ve bu açılımla birlikte Türkiye’nin en popüler tatil lokasyonlarından birisi olan Manavgat, doğal güzellikleri ve tarihi değerleri ile herkesi kendisine çekmeyi başarıyor. Yerli ve yabancı yüzbinlerce turistin ziyaret ettiği lokasyonda tatil planı yaparken tam olarak beklentileri karşılayacak olan seçenekte karar kılmak tüm tatilin keyifle geçmesinde etkili oluyor. Manavgat ve çevresindeki keşfedilmeye değecek doğa harikalarına yakın, konforlu ve otelde kalınan günlerde herkesin zevkine ve tatil beklentisine hitap eden aktivitelerin ve imkanların olduğu bir yerde. Side Antik Kenti, Manavgat Şelalesi, Köprülü Kanyon ve daha pek çok doğal ve tarihi güzelliği keşfedebileceğiniz Manavgat lokasyonunda tatil yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.


Palmiye ağaçlarının gölgesinde konfor ve huzur dolu bir tatil deneyimi sunan Euphoria Palm Beach Resot’da geçireceğiniz her anın çok keyifli olacağından eminiz. Antalya Havalimanı’na yaklaşık 1 saatlik mesafede olan otelimize konforlu bir şekilde ulaşım sağlamak ve tatilinize harika bir başlangıç yapmak için havaalanı transfer olanaklarımızı veya araç kiralama seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz.

183 bin metrekarelik alana kurulan otelimizin oldukça çarpıcı bir denizi ve kendine ait bir plajı bulunmaktadır. Özel plajda izole bir deniz keyfi yaşamanın yanı sıra 4 farklı açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu ile her beklentiyi karşılayacak seçenekler sunan otelimizde aynı zamanda oldukça eğlenceli bir AquaPark da bulunuyor. Çocukların güvenilir bir şekilde yüzebilmeleri ve havuzda keyifle vakit geçirebilmeleri için tasarlanan çocuk havuzu da ebeveynlerin rahat bir tatil yapmaları için özel olarak hazırlandı.

Minik misafirlerin her zaman keyifle zaman geçirebilmesi için hazırlanan oyun alanları, çocuk kulübü, çocuk diskosu ve onlara özel aktiviteler ile her misafirimizin eğlenceli zaman geçirdiğinden emin oluyoruz. Ayrıca otelimiz bünyesinde sunulan bebek ve çocuk bakımı hizmetleri sayesinde ailelerin ihtiyaç duydukları anlarda yardımına koşuyor ve çocukları ile katılamayacakları organizasyonlara katılabilmeleri için hizmet veriyoruz.

Su sporlarının yanı sıra tenis, basketbol, fitness gibi farklı sporlar için de gerekli alanları sunan Euphoria Palm Beach Resort’da dilediğiniz her san spor yapabilmenin tadını çıkaracaksınız. Spor ekipmanlarınızı yanınızda taşımanıza gerek olmadan otel tarafından sağlanan ekipmanları kullanarak spor yapmanıza imkan sunan otelimizde her anı keyifle geçirebilirsiniz.

8 restoran, 2 adet havuz barı, açık büfe servisi ve deneyimli aşçıları ile tatilinizi bir lezzet şölenine çevirerek günün her anından ve aktivitesinden keyif almanız için özenle çalışıyoruz. Euphoria Palm Beach Resort size unutulmaz bir tatil deneyiminin yanı sıra daha önce hiç yaşamadığınız bir dinlenme ve huzur hissi de sunacak.

 

Kemer - Tekirova

Kemer özellikle otelleri ile popüler olan, Akdeniz’de doğa ile denizin en güzel şekilde buluştuğu bir tatil lokasyonu olarak dikkat çekmektedir. Antalya merkeze yaklaşık olarak 40 kilometre mesafede bulunan Kemer’de tatil sezonunun çok uzun olması bu bölgenin çok sık tercih edilmesinde etkili oluyor. Yılın 300 gününün güneşli olduğu ve yaklaşık olarak 250 gün boyunca denize girmenin mümkün olduğu Kemer’de keyifli bir tatil yapmak isteyen herkesin ideal konaklama merkezini seçmesi gerekiyor. Özellikle yaz aylarında dünyanın dört bir yanından yüzbinlerce turiste ev sahipliği yapan bu muhteşem tatil lokasyonunda mavi bayraklı plajların, akvaryuma benzeyen su altı oluşumlarının, tarihi eserlerin, birbirinden lezzetli ve özel yemeklerin tadını çıkarmak mümkün. Kemer ve Tekirova lokasyonlarındaki su altı güzelliklerini keşfederken aynı zamanda bölgedeki tarihi yapıları keşfedebilirsiniz. Bir tatilden aradığınız her şeyi tek bir lokasyonda bulmanın tadını çıkarabileceğiniz Kemer’de sizleri Euphoria Tekirova Hotel’de ağırlamak için bekliyoruz.

Kemer’in Tekirova bölgesinde bulunan, kendine ait sahili ile oldukça keyifli bir tatil deneyimi sunan Euphoria Tekirova Hotel’de hem huzurlu ve sakin hem de eğlenceli ve adrenalin dolu bir tatil yapmak mümkün. Farklı beklentilere cevap verecek şekilde yapılandırılan otelimiz 120 bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. Ultra Her Şey Dahil konsept ile hizmet veren otelimizin Akdeniz, Türk, Meksika ve Uzak doğu mutfaklarından eşsiz lezzetler sunan birbirinden ilgi çekici restoranları; 7 adet bar ve dinlenme salonu ve Kemer’in en popüler plajlarına yürüme mesafesindeki konumu ile unutulmaz bir tatil deneyimi sizi bekliyor.

500 metre uzunluğunda özel plajı ile izole bir deniz tatilini mümkün kılan Euphoria Tekirova Hotel’in plajının mavi bayraklı olması konuklarının deniz keyfinin katlanmasında oldukça büyük bir etkiye sahip. Harika denizinin yanı sıra 4 adet açık yüzme havuzu ve su parkı ile de havuz keyfi yapmayı tercih edenlerin beğenisini kazanan otelimizde aynı zaman çocuklar için hazırlanmış bir adet yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Çocuklu aileler için özel bir oyun alanı ve çocuk kulübü bulunan Euphoria Tekirova Hotel’de ayrıca denetimli olarak çocuklara özel hazırlanan aktivitelere de bol bol yer verilmektedir. Bebek ve çocuk bakım hizmetini profesyoneller aracılığı ile veren Euphoria Tekirova Hotel’de herkesin istediği kadar keyifle dinlenmesi için tüm gereksinimler detayları ile düşünülmektedir.

Antalya Havaalanı’na yaklaşık olarak bir saatlik mesafede olan otelimize en konforlu şekilde ulaşmak için bilgi almayı unutmayın. Özel transfer hizmetleri, bölgesel ulaşım servisleri veya araç kiralama seçenekleri arasında sizin için en uygun olanı seçip tatilinize konforlu bir şekilde başlamanın tadını çıkarabilirsiniz.

İzmir - Sığacık

Türkiye’nin ilk Cittaslow unvanına sahip olan bununla birlikte Slow Food akımını destekleyerek yöresel, organik ve el yapımı lezzetlerin ön plana çıkması ile tanınan Seferihisar’da harika bir tatil yapmak için yılın her dönemini tercih etmek mümkün olsa bölgede yaz aylarının tadının bir başka olduğunu söylemek mümkün. Sığacık ile birlikte son yıllarda Ege’nin en popüler tatil lokasyonlarından birisi olan Seferihisar’da keyif dolu bir tatil yaparken doğanın, tarihin ve muhteşem lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Teos Antik kentini gezip, mavi bayraklı plajlarda denize girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Günün yorgunluğunu da muhteşem Ege lezzetleri ile donatılmış bir akşam yemeğinde keyifle atabilirsiniz.

Seferihisar - Sığacık otelleri arasında termal otel konsepti ile dikkat çeken, yaz veya kış fark etmeksizin yılın her zamanında harika bir tatil için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz Euphoria Aegean Resort and Thermal,  Ege’nin tadını çıkarmak isteyenlerin bir numaralı tercihi oluyor. Denize sıfır olmasının yanı sıra özel bir plaja ve sadece konuklarımızın kullanımına açık olan özel bir adaya sahip otelimizde çok keyifli zaman geçireceğinizin garantisini veriyoruz.

Farklı tatil planlarının ve beklentilerinin en tatmin edici şekilde karşılandığı Sığacık otelleri arasında özellikle termal kaplıcaları, özel adası ve her şey dahil konsepti ile dikkat çeken otelimizde geçirdiğiniz her an çok değerli birer tatil anısına dönüşmüş olacak. Türkiye’de ilk kez yavaş şehir unvanı alan Seferihisar’a 6 kilometre mesafede olan denize sıfır otelimizde keyifle konaklamanın tadını çıkarabilirsiniz.

423 odaya sahip olan otelimizde konuklarımızın keyifle kullanabileceği 4 adet yüzme havuzu, 1 adet özel plaj ve 1 adet ada bulunuyor. Kendi iskelesine sahip olan Euphoria Aegean Resort and Termal’de havuz keyfi yapmak isteyen konuklarımız için 2 adet kapalı ve 4 adet açık yüzme havuzunun yanı sıra 6 adet su kaydırağı bulunuyor.

Hiç sıkılmadan keyifle zaman geçirmenin mümkün olduğu Euphoria Aegean Resort and Termal, Sığacık ve Teos Antik Kenti’ne yürüme mesafesinde olması ile bölgeyi keşfetmek isteyenlerin her gün yeni bir deneyim yaşamasına olanak sağlıyor. Aktivitelerden keyif alan konukları için bünyesinde bovling salonu, tenis kortu, basketbol sahası, fitness salonu gibi imkanlar barındıran Euphoria Aegean Resort and Termal’de her anı dolu dolu geçirmek mümkün.

Euphoria Aegean Resort and Termal’de bulunan Türk hamamı, kaplıca, sauna ve SPA merkezi sayesinde dinlenmenin tadını çıkaracak ve gerçek anlamda rahatlatıcı bir tatil deneyimi yaşayacaksınız. Termal otel konsepti ile deniz tatili konseptini başarılı bir şekilde birleştiren otelimizde her yaştan insanın keyifle zaman geçirmesini sağlayacak imkanlarla unutulmaz bir tatil yapacaksınız.

90 bin metrekarelik, oldukça geniş ve yeşil bir alana kurulan otelimizde konuklarımızın izole bir tatil yapma talebini en iyi şekilde karşılayacak 4 adet Executive Villa da yer almaktadır. Kendine ait bahçesi, terası, havuzu, çardağı ve hamağı olan bu villalarda kalan konuklarımız otelimizin tüm imkanlarına ek olarak sunulan avantajlardan da yararlanabilmektedir.

Euphoria Hotels & Resort bünyesinde bulunan 3 otelin de sahip olduğu lokasyonlar ideal tatil konseptini oluşturmak için ihtiyaç duyulan her imkanı sunmaya olanak sağlıyor. Otellerimizin tamamından sunulan misafirlerimizi mutlu etme odağındaki hizmet anlayışı sayesinde de her yıl on binlerce mutlu misafir ağırlamanın gururunu yaşıyoruz.

Yılın tüm yorgunluğunu yılın her zamanında atabilmeniz için gerekli olan tüm imkanları ve alanları en uygun şartlarda sunan Euphoria Hotels & Resort tatil yapmanın tanımını tüm misafirleri için konfor ile bütünleştiriyor. Her insanın kendisini en rahat hissedeceği tatil konseptini yaşayabileceği imkanları bir araya getiren otelimizde tatil yapmadan gerçekten dinlenmenin ve keyif almanın tadını çıkarmanız tüm tatil anlayışınızın değişmesinde büyük bir etkiye neden olacak.