TATİL İÇİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN İLÇE MANAVGAT
right
left

Manavgat

Uzun yıllardır Türkiye’ nin popüler tatil merkezlerinden birisi olan Antalya’ nın tatil için en çok tercih edilen ilçelerinden birisi olan Manavgat; Side ve Alanya gibi beldelere olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Akdeniz’ in doğasını ve tarihini keşfetmek için harika bir başlangıç noktası olan Manavgat, uzun sezon süresi ile de öne çıkıyor.

Akdeniz kıyısında olan bölgede nisan ayı itibarıyla başlayan sezon ekim sonuna kadar devam ediyor. Yaz sezonu oldukça uzun olduğu için her plana kolayca uyum sağlayacak tatil konumlarından birisi olan Manavgat, aynı zamanda Antalya Havalimanına 70 kilometre mesafede olması sebebiyle de hem yerli hem yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.


EuphorIa Palm Beach Resort’da Sizi Neler Bekliyor?

Zamandan ve planlardan bağımsız olarak bir tatil yapmak istiyorsanız Euphoria Palm Beach Resort tam size göre. Ultra Her Şey Dahil konseptiyle günün her anı size uyum sağlayabilen bir yapıya sahip olan otelimizde 07:00 itibarıyla günün kahvaltısını yapabilir, saat 23:00’e kadar açık akşam yemeği servisi ile de günü kapatabilirsiniz. Gün içerisinde herhangi bir servisin zaman dilimine uyum sağlamanın zorunlu olmadığı otelimizde açık ve kapalı havuz, çocuk havuzu, sauna, basketbol sahası, tenis kortu, mini golf, mini futbol, fitness center, hamam, oyun parkı, okçuluk sahası ve amfi tiyatro bulunmaktadır. Tüm bu alanlar günün her saatinde profesyoneller tarafından idare edilmekte ve konukların kullanımına sunulmaktadır. Ayrıca otelimizde bovling salonu, sinema, SPA Center ve jakuzi alanları da bulunmaktadır. Manavgat otelleri arasında sunduğu imkânlarla dikkat çeken otelimizde dilerseniz çocuk bakıcısı hizmeti alabilirsiniz.

1150 metrekarelik açık ve kapalı havuz ile birlikte misafirlerin kullanımına sunulan AquaPark hem büyüklerin hem de çocukların keyifle zaman geçirmesine olanak sağlıyor. Gün içerisinde çocuklar için özel olarak düzenlenen oyunlar ve animasyonlar hem ebeveynlerin hem de onların harika zaman geçirmesini mümkün kılıyor. Hayatın yorgunluğunu atmak isteyen ebeveynler dinlenirken, tüm enerjileri ile tatilin tadını çıkarmak isteyen çocuklar gün boyu süren etkinliklerde keyifle zaman geçiriyor. 4 - 12 ve 13 - 17 yaş arası için farklı organizasyonların yapıldığı otelimizde her yaştan minik misafirimizin eğlendiğinden ve kaliteli zaman geçirdiğinden emin oluyoruz.

Manavgat’a Nasıl Gidilir?

Antalya Havalimanı’na 78 kilometre, Manavgat merkezine 12 kilometre ve Side’ye 20 kilometre mesafede konumlanan otelimize en konforlu şekilde ulaşabilmek için bizimle iletişime geçin. Özel araç kiralama hizmetinden havaalanı transferine kadar farklı ulaşım seçeneklerini sizlere sunmak ve her zaman tatilinizin en konforlu başlangıcı yapmasını sağlamak için hizmet veriyoruz.

Konfor ve keyif dolu bir tatil deneyimi yaşarken günlük hayatın koşuşturmacasından ve rutininden uzaklaşmak için tercih edebileceğiniz Euphoria Palm Beach Resort, her anınızın keyifle geçmesi için hizmet veren ekibi ile size hayatınızın en unutulmaz tatil deneyimi yaşatacak.