ANTALYA - KEMER BÖLGESİNİN ÖZELLİKLERİ
right
left

KEMER BÖLGESİ

Akdeniz’in kıyı içlerinden birisi olan ve Türkiye’de Resort otel turizminin göz bebeği olan Kemer, yaklaşık olarak 52 kilometrelik bir kıyı şeridine sahiptir. Deniz, dağ ve orman birleşimi özel bir doğaya sahip olan ilçede marina ve mavi bayraklı plaj bulunmaktadır.

Kemer’e yaklaşık olarak 17 kilometre mesafede bulunan ve doğası ile insanı kendisine hayran bırakan bir mahalle olan Tekirova, sessiz ve doğa ile iç içe bir tatil arayanlara da eğlenme beklentisi olanlara da cevap verecek bir lokasyon. Tekirova civarından keşfedilebilecek çok sayıda tarihi güzelliğin olması da bu bölgenin tatil için oldukça ideal bir yer olmasına olanak sağlıyor.

Antalya'nın Mavi Cenneti : Tekirova / Tekirova'da Gidilecek Yerler ...

ROYAL DİWA TEKİROVA RESORT

120.000 metrekare alana kurulmuş olan ve denize sıfır olması ile dikkat çeken otelimizde sakin bir tatil geçirmek isteyenlere de adrenalin dolu bir tatil deneyimi arayanlara da beklentilerini fazlasıyla karşılayacak imkânlar sunuyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli su sporlarına olanak sağlayan özel plajı sayesinde her anı heyecan dolu bir tatil deneyimi yaşayabilir ya da dilerseniz SPA merkezinde keyifli bir masaj eşliğinde sessizliğin ve huzurun tadını çıkarabilirsiniz. 500 metre sahil uzunluğuna sahip olan özel mavi bayraklı plaja sahip olan otelimizde dilerseniz açık ve kapalı havuzları kullanabilir; havuzlarda bulunan eğlenceli kaydıraklarda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Ebeveynlerin rahat bir tatil yapabilmesi, çocukların ise sıkılmadan yaşıtları ile zaman geçirebilmesi için özel olarak hazırlanan çocuk kulübü ve çocuk havuzu, gün boyu devam eden çocuklara özel etkinlikler sayesinde minik misafirlerimizin her anı keyifli geçirmesi mümkün oluyor.

Türk, Meksika, Uzak Doğu ve Akdeniz mutfağından seçme lezzetlerin sunulduğu 4 farklı restorana ve bunlara ek olarak bir deniz ürünleri ve bir adet VIP restoran ile hizmet veren otelimizde günün her anı birbirinden enfes lezzetleri deneyimlemek mümkün.

Tekirova’ya Nasıl Gidilir?

Antalya merkeze 50 kilometre, Kemer’e 15 kilometre ve Antalya Havalimanına 60 kilometre mesafede bulunan otelimize ulaşım sağlamak için lütfen bizimle iletişime geçin. Tesisimizdeki araç kiralama seçeneklerine ek olarak konuklarımıza özel sunulan havaalanı transfer imkânlarıyla konforlu bir tatil başlangıcı yapabilirsiniz. 

Yorgunluğunuzu atmak, yaşamın stresinden uzaklaşmak ve anın tadını doyasıya yaşamak için yapacağınız tatil planında mutlaka Royal Diwa Tekirova Resort’u değerlendirmeyi ve planlarınızı bu muhteşem konfor alanında yapmayı düşünün.