EGE' NİN İNCİLERİ SIĞACIK PLAJLARI
right
left

Seferihisar - Sığacık Plajları

Türkiye’nin en çok mavi bayraklı plajına sahip olan Seferihisar’da denize girmek gerçekten oldukça keyifli bir deneyim. Kendisine ait plajı ve adası ile Seferihisar - Sığacık’ın en güzel deniz deneyimlerinden birisini sunan Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa’da konakladığınız süre boyunca çevrede bulunan mavi bayraklı plajları da ziyaret edebilirsiniz. Doğası ile mest eden, Akdeniz’e kıyasla nispeten soğuk suları ile insanı dinç tutan Seferihisar Sığacık plajları, tatilinizin en güzel keşifleri arasında yer alacak güzelliğe sahip.

 

Akkum Plajı

Bölgenin en popüler plajlarından birisi olan Akkum, mavi bayraklı bir plaj. İnce kumlardan oluşan kumsalı ile herkesin ilgisini çeken bu plaj belirli dönemlerde oldukça kalabalık olması ile de tanınıyor.



Akarca Plajı

Daha sakin ve sessiz bir yer arayanlar için tercih edilebilecek mavi bayraklı plajlardan bir diğeri de Akarca Plajı. Çakıllı kumsalı olması sebebiyle çocuklu ailelerin Akkum’a kıyasla daha az tercih ettikleri bu plajda oldukça popüler denize girme lokasyonları arasında yer alıyor.


Ürkmez Plajı

Akvaryum plajı olarak da bilinen ve berrak denizi ile dikkat çeken bu plaj özellikle su altı güzelliklerini görmek isteyenler için ideal bir seçim. Çok sığ olmamakla birlikte taşlık bir kumsala sahip olan plaj bu özelliği ile bölgeye gelenlerin ilk tercihleri arasında genellikle yer almasa da buranın da müdavimlerinin çok olduğunu unutmamak gerek.

 

Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa Plaj

2013 yılından beri hizmet veren otelimiz tatil deneyimini en kaliteli ve konforlu şekilde sunmak için sağladığı özel imkanları ve hizmetleri ile Seferihisar otelleri arasında öne çıkıyor. Denize sıfır olmasına nedeniyle konuklarına sunduğu özel plaj deneyimini bir üst seviyeye taşıyan; kendi iskelesi ve sadece Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa konuklarına özel adası ile benzersiz bir tatil deneyimi sunan otelimizde günün her anı keyifle geçecek.

Deniz yerine havuz tercih etmek isteyen konuklarımız için 4 adet açık yüzme havuzu ve birbirinden eğlenceli 6 adet su kaydırağı ile keyif anlar yaşatacak şekilde tasarlanan yüzme alanları ile eğlence asla hız kesmiyor. Her mevsim keyifli bir tatil için kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam ve jakuzi gibi alanları da konuklarımızın kullanıma sunarak tatil kavramının yılın her döneminde aynı keyfi ve konforu hatırlatmasını amaçlıyoruz.

Bowling, masa tenisi, bilardo, tenis, basketbol, futbol ve mini futbol gibi farklı spor aktivitelerine özel olarak hazırlanmış spor alanları ve bu alanlarda çalışan profesyoneller ile konuklarımızın güvenli bir şekilde eğlenmesine olanak sağlıyor. Yetişkinler için sunulan aktivitelere ek olarak çocuk parkı ve çocuk kulübü içerisinde 4 - 12 yaş çocuklara özel olarak hazırlanan şovlar, etkinlikler ve oyunlar minik konuklarımızın da keyifle zaman geçirmesini mümkün kılıyor.

 

Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa’nın oldukça geniş bir alana sahip olması sebebiyle otelimiz bünyesinde 4 adet Executive villa bulunuyor. Kendine ait bahçesi, terası ve havuzu olan bu villalarda konaklayan tüm misafirlerimiz otelimizin imkanlarından diledikleri gibi yararlanırken ek olarak özel bir internet bağlantısına ve bazı ortak alanlarda kullanım önceliğine de sahip oluyor.