SEFERİHİSAR NASIL BİR YERDİR?
right
left

Seferİhİsar

İzmir’in ve hatta Ege Bölgesi’nin yükselen yıldızları arasında yer alan Seferihisar, köklü tarihi ve kendine has dokusu ile dikkat çekici bir tatil bölgesidir. 3000 yıllık geçmişe sahip olan ve Giritliler tarafından kurulduğu bilinen Teos, Seferihisar’ın en değerli bölgeleri arasında yer almaktadır. İzmir merkeze yaklaşık 45 kilometre mesafede olan ilçe, bu özelliği sebebiyle de çok sık tercih edilen tatil lokasyonlarından birisi olma özelliğine sahip. Tipik Ege kıyısı özelliklerini en güzel şekilde yansıtan ve kendi limanına sahip olan ve tek başına turizm odağı olmayı en iyi şekilde başaran Sığacık, bu özel ilçenin en popüler mahallerinden birisidir. Bölge hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi odağında olması sebebiyle sürekli olarak yatırım almakta ve gelişmektedir.

 

Sığacık bölgesinde bulunan, açık deniz ve Çeşme dağlarının belki de en güzel manzarasına sahip Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa, 90.000 metrekare alanda her açıdan huzurlu ve keyifli bir tatil geçirmeyi mümkün kılacak donanımlara sahip. Aynı zamanda bölgenin en büyük konaklama tesisi olarak bilinen otel imkânlarıyla her zaman keyifli bir tatil deneyimi sunuyor. Sığacık gezilecek yerler açısından oldukça doyurucu bir lokasyon olmasının yanı sıra otel içerisindeki imkânlarıyla birlikte bu yeni keşfedilen lokasyonda tatil yapmanın keyfi bir başka oluyor. Sığacık otelleri içinde sadece konuklarına özel kullanıma açık özel adası, konforlu odaları, keyifli deniz manzarası, büyük tesisi, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, su parkı, çocukların keyifle zaman geçirebileceği çocuk kulübü ve çok daha fazlası ile eşsiz bir tatil deneyimi için tercih edebileceğiniz Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa, unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor.


Seferihisar – Sığacık’a Nasıl Gidilir?

İzmir merkeze yaklaşık olarak 45 kilometre uzaklıkta bulunan Seferihsar’a ulaşım için çok sayıda yöntem bulunuyor. Özel araç, hava alanı servisi ya da belediye otobüsü ile bölgeye ulaşmak mümkün. Özel araç ya da hava alanı servisleri ile yaklaşık olarak 1 – 1,5 saat içerisinde ulaşmanın mümkün olduğu bölgeye, oldukça popüler bir tatil lokasyonu olması sebebiyle, İzmir’den belediye otobüsüyle de ulaşılabiliyor. Tatilinizi Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa’da yapmaya karar verdiğiniz zaman size sunabileceğimiz ulaşım seçeneklerini değerlendirmek ve bölgeye en konforlu şekilde ulaşabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Keyifli bir tatil yapmanın insana her açıdan çok iyi geldiğini göz önünde bulundurarak tatil lokasyon ve konaklama seçeneği değerlendirmek her zaman en doğrusudur. Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa olarak her zaman en unutulmaz tatilinizi en keyifli ve kahkahalı anılar eşliğinde yaşamanız için çalışıyor ve her zaman dinlendirici bir tatil deneyimi sunmak için kendimizi geliştiriyoruz. Otelimizin çok özel konaklama fırsatlarından yararlanmak ve asla unutmayacağınız bir tatil deneyimi yaşamak için planınızı yapmaya hemen başlayın.